O nas
Tatra Premium Magazine to pierwszy taki magazyn w Polsce. Prezentujemy w nim wszystko to, co najlepsze na Podhalu i Podtatrzu. Wyrazista kultura oraz rozwój turystyczny naszego regionu były dla nas głównym bodźcem do stworzenia magazynu. Chcielibyśmy wspólnie z Państwem na łamach naszego pisma dotrzeć do najpiękniejszych zakątków pod Tatrami, poznać ciekawe produkty i usługi w regionie oraz firmy warte uwagi, spróbować regionalnej kuchni i nie tylko...
Tatra Premium Magazine dedykowany jest osobom z apetytem na życie, ciekawym nowości w regionie, otwartym na ekscytujące doświadczenia, nowe miejsca i smaki.
Jaki mamy cel?
Tatry i Podhale przyciągają turystów z całej Polski i z zagranicy. Zakopane i okolice są chętnie odwiedzane przez cały rok, większość osób powraca tu wielokrotnie. Głównym celem magazynu jest prezentacja produktów, miejsc i usług segmentu premium z regionu Podhala i Podtatrza, które warto przedstawić. Stawiamy na jakość, której na Podhalu już teraz nie brakuje, a luksusowych miejsc będzie coraz więcej. Chcemy wyróżnić to, co warte zobaczenia, sprawdzenia i zakupu. Chcemy Państwa promować!
Dlaczego warto przyłączyć się do nas?
Tatra Premium Magazine oferuje przestrzeń do wzmacniania wizerunku firmy. Możliwość współpracy proponujemy firmom, które wyróżniają się wysoką jakością oferowanych produktów i usług. Obecność w Tatra Premium Magazine to informacja o działalności, na którą warto zwrócić uwagę, poświęcić swój czas i pieniądze.
Specyfikacja Tatra Premium Magazine

Kuchnia
Przepis na sukces (i wyborne jedzenie)!
Restauracja Marilor otworzyła swoje podwoje dla klientów w 2022 r. i z miejsca podbiła serca lokalnych i przyjezdnych...

Rekreacja
Urodzinowy zastrzyk z adrenaliny
Tatry obfitują w ekstremalne atrakcje, które przyspieszają bicie serca i znacząco podnoszą ciśnienie. A jednak...

Humor
Pół żartem - Pół serio
Najpierw byli Górale. Jest jedna legenda o tym, jak Bóg stworzył Górali. Cokolwiek złośliwa, zwłaszcza dla tych...
-108.jpg&w=405&h=405)
Kuchnia
Oscypek & kalafior
Nie od dzisiaj wiadomo, że podhalańska kuchnia niekoniecznie jest lekka czy fit, jednak stoją za tym warunki klimatyczne.