Kuchnia

Apres ski w Villa Toscana!

Wszyscy amatorzy białego szaleństwa dobrze znają to uczucie. Po całym dniu jazdy na nartach lub snowboardzie w końcu nadchodzi moment apres ski, czyli odpoczynku przy kubku gorącej herbaty, grzanego wina lub innego zimowego napoju w towarzystwie znajomych i przyjaciół.

 

Gdzie najlepiej odpoczywać po nartach w Zakopanem? Oczywiście w Villa Toscana! Tu każdy na własnej skórze będzie mógł się przekonać, że Zakopane w niczym nie ustępuje zagranicznym kurortom narciarskim.

 Wnętrza restauracji Villa Toscana


Udane apres ski wymaga wyjątkowej oprawy - stylowych wnętrz, ognia buzującego w kominku, przyćmionego światła i świetnej górsko-włoskiej kuchni. Dokładnie taka atmosfera panuje w zakopiańskiej Villa Toscana. Przy dźwiękach muzyki na żywo można tu biesiadować do rana, delektując się wyśmienitą podhalańską jagnięciną, tradycyjną pizzą z pieca czy wyrabianymi na miejscu makaronami. Nie zabraknie też typowego włoskiego bombardino, czyli alkoholowego napoju popularnego wśród narciarzy. No i ten przepiękny widok na Tatry!


Ogromną zaletą Villa Toscana jest jej położenie, które pozwala do niej dotrzeć na nartach prosto z pobliskich stoków, a nawet z Kasprowego Wierchu. Tuż obok znajduje się lodowisko, zaś w bliskim sąsiedztwie przebiegają trasy do narciarstwa biegowego. Blisko jest też do zakopiańskich Krupówek, ale na szczęście na tyle daleko, że nie dociera tu ich zgiełk.


Dla swoich gości Villa Toscana organizuje imprezy takie jak kuligi, imprezy okolicznościowe, spotkania biznesowe, wyjazdy integracyjne, a nawet wesela. Niezależnie od charakteru eventu profesjonalna obsługa i doskonała kuchnia sprawiają, że wizyta w Villa Toscana na długo pozostaje w pamięci uczestników.


Druga restauracja Villa Toscana znajduje się w Nowym Targu w Rynku pod numerem 17 i świadczy te same usługi co jej zakopiańska „siostra”.


Villa Toscana
 
 
Restauracja Villa Toscana
Nowy Targ, Rynek 17   |   18 26 40 666
Zakopane, Sienkiewicza 10   |   18 20 000 99
www.restauracja-wloska.pl
 
 

Dodaj komentarz

Komentarze